اخبار
-
سارنگ تجارت بین الملل در 29 امین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی
غرفه شرکت سارنگ تجارت بین الملل در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی ، موادغذایی ، ماشین آلات و صنایع وابسته -
پرسش و پاسخ های کلیدی در مورد نحوه استفاده از پکتین در صنعت غذا
پایداری پکتین در محلول چقدر است؟ پکتین HM پایداری عالی در همه دماها و در محدوده pH 2.5 تا 4.5 نشان می دهد. در pHبالاتر از 4.5 به دلیل حذف بتا، پکتین به سرعت تجزیه می شود. در pH کمتر از 3.5، پکتین نسبتاً در برابر گرما پایدار است. اضافه کردن شکر به سیستم می تواند پایداری را بهبود بخشد. -
مصاحبه با احسان مسعودی مدیر بازرگانی گروه رحمانی
مواد اولیه، تولید، بستهبندی و توزیع در گروه رحمانی همگی استانداردهای بالایی دارند. این استانداردها بینالمللی و مورد تأیید وزارت بهداشت و سازمان استاندارد ایران و از بالاترین و سختگیرانهترین استانداردهای جهانی هستند. -
آینده ای تـلخ در انتـظار بازار شیرینی و شکلات
قیمـت مواداولیـه غذایـی طـی یـک سـال گذشـته نوسـانات زیـادی داشـته؛ از قیمت شـکر و قنـد گرفتـه تـا آرد و گندم. اخیـرا هـم تصمیـم گرفتـه شـده کـه شـکر از بخـش معافیتهـای مالیاتـی کنـار گذاشـته شـود تـا تولیدکننـدگان آن نیــز مالیــات بپردازند. -
مشکل تامین مواد اولیه هم مربوط به واردات است و هم تولیدات داخلی
باتوجـه بـه گسـتره وسـیع صنعـت شـیرینی و شـکلات در دنیـا و تاثیرپذیـری کشـور مـان از ایـن موضـوع، شـاهد تجـارت بسـیار وسـیعی در ایـن صنعـت در ایـران وکل دنیا هسـتیم.