اخبار
-
آنزیم های صنایع غذایی
آنزیم ها پروتئین هایی هستند که موجب تسریع واکنش های شیمیایی می شوند. -
سومین نمایشگاه تخصصی قنادان ایران
سومین نمایشگاه تخصصی قنادان ایران ۹-۱۲آذرماه ۱۴۰۰درهتل المپیک تهران برگزار می شود. -
روغنهای جانشین کره کاکائو
تولید و قیمت دانه کاکائو در دنیا همواره محدود و پر از نوسان بوده است .روغنهای تخصصی که جانشین مناسبی برای کره کاکائو هستند این نیاز را به خوبی پاسخ داده اند. -
کمپانی ADM در جهت توسعه محصولات سلامت محور شرکت Deerland تولید کننده پروبیوتیک ها را می خرد.
جکی اندرسون، مسول روابط عمومی ADM، به NutritionInsight می گوید: «محصولات و راه حل های شرکت Deerland شامل پروبیوتیک هایی است -
بررسی بازار لسیتین در ایران و جهان
لسیتین تجاری E322 در واقع ترکیبی از فسفولیپیدهایی است که عمدتا از سویا و آفتابگردان و ... استخراج می شود و به عنوان یک افزودنی غذایی خاصیت روان کنندگی و امولسیفایری دارد.