اخبار
-
نکات کاربردی در آمادهسازی و کاربرد هیدروکلوئیدها
هیدروکلئوییدها از پرمصرف ترین مواد اولیه در صنایع غذایی هستند. با وجود دز مصرفی پایین، صمغها نقش چشمگیری در کیفیت محصول نهایی دارند، از خواص ظاهری محصول گرفته مانند ته نشین شدن ذرات در بطری و بافت ناهمگون تا خواص ارگانولپتیک مانند حس دهانی و آزادسازی طعم که نقش بسیار مهمی در تصمیم مصرف کننده برای خرید مجدد یک محصول دارند. -
شرایط بازار ربگوجه مناسب نیست
وضعیت تولیدکنندگان کنسروهای ربگوجهفرنگی این روزها خیلی مناسب نیست و همین موضوع بر بازار خردهفروشی اثرات نامطلوبی گذاشته است. -
کاربردهای تجاری جلبک دریایی و معرفی آخرین محصولات عرضه شده مورد مصرف در صنایع لبنی
استفاده از جلبک دریایی به دلیل ویژگی های مطلوب آن (مانند خاصیت اتصال و غیره) به طور فزاینده ای در صنایع مختلف پذیرفته شده است. جلبک دریایی در حال حاضر به طور گسترده در صنایع غذایی، آرایشی، دارویی، و کشاورزی استفاده می شود. -
چگونه می توان نشاسته را در طیف وسیعی از محصولات غذایی استفاده کرد؟
نشاسته یکی از پرکاربردتری و انعطاف پذیرترین تثبیت کننده های غذایی است. از جمله کاربردهای شناخته شده قوام دهی و خاصیت تشکیل ژل در طیف وسیعی از موادغذایی است. در این مقاله به معرفی انواع اصلی نشاسته ها و کاربردهای متنوع آنها در فرآوری موادغذایی میپردازیم. -
چرا کارناوباکس یک افزودنی غذایی جذاب است؟
کارنوباواکس Carnauba wax (ٍE903) موم گیاهی است که از برگ پالم کارناوبای برزیل استخراج می شود. این واکس در برگ های درخت پالم برزیلی به عنوان یک فیلم محافظ در برابر UV و آب عمل کرده و آنها را از آسیب دمای بالا محافظت می نماید.