اخبار
-
تحلیل بازار قهوه و ارزیابی فعالیت آبی دانههای قهوه
ارزش بازار بین المللی قهوه 102 میلیارد دلار است. که شامل قهوه فوری و دانه قهوه با کیفیت و گران می شود. -
تولید جایگزین گوشت در ایران
مایکوپروتئین یک محصول جایگزین گوشت است که به اشکال مختلفی از جمله کتلت، همبرگر، پت و نوار موجود است. -
گلوتوپیک چیست و چه مزایایی در مقایسه با اندازه گیری گلوتن ایندکس دارد؟
گلوتوپیک ، ابزاری سریع برای آزمایش کیفیت گلوتن، یک شاخص کیفیت و عملکرد کلیدی در صنعت آرد ، نان ، گلوتن، کیک و بیسکوئیت است . خواص گلوتن حیاتی گندم به طور قابل توجهی توسط اجزای آن ، گلوتنین ها و گلیادین ها تعیین می شود. -
نقش آنزیم ها در اصلاح،استانداردسازی و تضمین کیفیت آرد
عملکرد اصلی آمیلازهای قارچی و میکروبی استانداردسازی آرد و افزایش ماندگاری (ضد بیاتی) است. آمیلاز قارچی برای استانداردسازی آرد ترجیح داده می شود زیرا نسبت به آمیلازهای میکروبی به حرارت حساس تر است .غیرفعال شدن آمیلاز قارچی در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد رخ می دهد. -
بررسی بازار طعم دهنده ها و اسانس های خوراکی
بررسی بازار طعم دهنده ها و اسانس های خوراکی