اخبار
-
نحوه تولید بستنی با پایداری بالا در تغییرات دمایی (شوک حرارتی)
کیفیت بستنی میتواند از اثرات نوسانات دما در حین حمل و نقل و نگهداری آسیب ببیند . اما ریشه این مشکل چیست و چطور بهبود فرمولاسیون میتواند به حفظ کیفیت بستنی در زنجیره تولید و توزیع کمک کند؟ -
کمپانی روکت Roquette، بازار مواد اولیه و رقبای آن
Roquette شرکتی است با گردش مالی ۳۰۹ میلیارد یورویی، فعالیت در بیش از ۱۰۰ کشور جهان و بیش از ۸۰۰۰ نفر کارمند در سراسر جهان، که صاحبانش یک خانواده فرانسوی هستند. -
کاربرد صمغ ژلان در نوشیدنی ها و مزایای آن در مقایسه با سایر هیدروکلوئیدها
صمغ ژلان با ایجاد ژل های مایع، خاصیت تثبیت و تعلیق کنندگی منحصر به فردی را در نوشیدنی های پروتئینی ایجاد می کند. -
نوآوری در صنایع غذایی با توسعه محصولات پروبیوتیک
همه گیری جهانی کووید-۱۹، توجه مصرف کنندگان را قویأ به رابطه تغذیه و سلامت به خصوص تقویت سیستم ایمنی و همین طور ‘پیشگیری’ به جای درمان معطوف کرده است. این ترند جهانی به همراه ارتقا آگاهی مصرف کنندگان نسبت به مواد غذایی و رابطه آنها با سلامت٬ فرصتی عالی برای صاحبان برندها و حتی استارت آپ های صنعت غذا فراهم کرده است. -
میکروبیوم انسان چیست؟درباره تریلیون ها میکروارگانیسم موجود در بدن خود بیشتر بدانید.
میکروبیوم انسان مجموعهای از میکروارگانیسمهاست که میتوانند در تمام سطوح بدن ما، به ویژه در دهان، روده و واژن، و همچنین پوست و چشمها یافت شوند.