اخبار
-
عملیات تمپرینگ شکلات
تمپرینگ فرایندی است که برای شکلاتهای تولید شده از کره کاکائو و CBE مورد استفاده قرار می گیرد و باعث براق شدن سطح شکلات می شود و درمورد شکلاتهای تهیه شده از جانشین کره کاکائو CBS به کار نمی رود. -
بررسی بازار پکتین در ایران و جهان
پکتین یکی از صمغهای پراستفاده در صنعت غذاست که عموما از پوست مرکبات و سیب بدست می آید. -
نقش چربی ها و روغن ها در مصارف نانوایی
در مصارف نانوایی،چربی ها و روغن ها نقش مهمی در بهبود بافت و طعم،لطاف،هوادهی،تخمیر شدن و امولسیون شدن محصول دارند. -
احتمال افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت روغن با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی
دبیر انجمن روغن نباتی ایران خاطر نشان کرد: تردیدی نیست که با حذف ارز ترجیحی قیمت کالاهای اساسی از جمله روغن ۱۰۰ درصد افزایش را تجربه خواهند کرد. -
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت غلات، آرد و نان ۲۰۲۱
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت غلات، آرد و نان ۲۰۲۱ (IBEX 2021)، همزمان با نمایشگاه ایران آگروفود، از تاریخ 31 شهریور لغایت 3 مهر 1400، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.