اخبار
-
مروارید تاپیوکا: عنصر کلیدی در چای حباب دار
مروارید تاپیوکا، همچنین به عنوان مروارید بوبا یا مروارید چای حباب دار شناخته می شود، در سال های اخیر به عنوان یک عنصر کلیدی در چای حباب دار یا نوشیدنی های چای شیر به طور فزاینده ای محبوب شده است. -
۵ روند جهانی صنعت غذا در سال ۲۰۲۳
در حالی که به آخرین روزهای اولین ماه سال جدید میلادی نزدیک میشویم، مروری داریم به ۵ روندی که صنعت غذا در این سال مشاهده خواهد کرد. روندهایی که صاحبان برندها، تولید کنندگان، تامینکنندگان و به طور کلی تمام بازیکنان زنجیره غذایی را تحتتاثیر قرار خواهد داد. -
تولید پاستیل وگان بر پایه آگار
همه ما می دانیم که پاستیل در ابتدا با ژلاتین فرموله شده است، اما سوال اینجاست چرا من می خواهم پیشنهاد تولید پاستیل با آگار را به شما توصیه کنم؟ -
مقایسه عملکرد آگار و پکتین اینفوگرافی
مقایسه عملکرد آگار و پکتین -
آنزیم ها مهندسان زندگی
در دنیای صنایع غذایی، اگر یک گروه از مواد اولیه بخواهند خود را “مهندس” معرفی کنند، حتما آنزیمها لایق این عنوان هستند. در واقع میتوان آنزیمها را مهندسان زندگی نامید.