اخبار
-
جوش شیرین یا بیکربنات سدیم
در واقع نمک سدیم در ترکیب با اسید کربنیک است که خاصیت قلیایی دارد.. این ترکیب، بیبو و به صورت پودر سفید یا کریستال است. -
پودر بی کربنات آمونیوم یا آمونیاک با کد E530
کاربرد بی کربنات آمونیوم در صنایع پخت - استفاده در خمیرهای با رطوبت پایین : به دلیل بوی نامطلوب آمونیاک در محصولات با رطوبت بالا - تسهیل کننده کار با خمیر -
گلوتن
گلوتن پروتئین غیر محلول در آب است که در گندم و چاودار وجود دارد. دارای خاصیت چسبندگی و انعطاف پذیری می باشد و از خمیر آرد گندم تهیه میشود. گلوتن ترکیبی از دو گلیکوپروتئین گلیادین gliadin و گلوتلین glutelin می باشد که متصل با نشاسته است. -
ISP Isolated soy proteinh ایزوله پروتئین سویا
ایزوله پروتئین سویا دارای حداقل 90 درصد پروتئین می باشد که از کنجاله سویا و با حذف چربی و کربوهیدراتها استحصال می شود. استفاده از ایزوله سویا در صنایع غذایی به دلیل بالا بردن محتوای پروتئین محصول ، جذب بالای آب و خواص امولسیفایری ایزوله پروتئین سویا می باشد. این محصول فاقد مزه و طعم می باشد و به راحتی در صنایع غذایی استفاده می شود. -
پودر آب پنیر دمینرال شده ( معدنی زدایی شده) Demineralised Sweet Whey Powder
پودر آب پنیر شامل مواد معدنی کلسیم، سدیم ، پتاسیم و فسفاتها و سیتراتها می باشد . میزان خاکستر آب پنیر اثر زیادی بر طعم و کیفیت غذایی آن دارد. علاوه براین وجود مواد معدنی سبب نامناسب شدن کاربرد این فراورده در شکلات و فرمولاسیونهای غذای کودک دارد بنابراین شیوه هایی همچون الکترودیالیز و یا فرایند تبادل یون در معدنی زدایی کنسانتره آب پنیر قبل از خشک کردن کاربرد دارد .