اخبار
-
استویا
گياه استويا شيرين كننده اي کم كالري مي باشد . در دهه 1970 ژاپن اولین کشوري بود که اقدام به پرورش استویا نمود و به عنوان جایگزینی براي شیرین کننده هاي مصنوعی مانند سایکلامات و ساخارین به کاربرد. -
گلیسرین E422
گلیسرین یا گلیسرول در واقع یک افزودنی در صنایع غذایی یه شما می آید که خاصیت thickening دارد.گلیسرین جهت کنترل رطوبت در محصولاتی که حاوی آب و روغن هستند به کار می رود. -
گلوکز
گلوکز از طریق هيدروليز پلي ساكاريد نشاسته توسط اسيد، آنزيم و يا هردو استحصال می شود. گلوکز را می توان بهترين جايگزين شكر در انواع محصولاتی نظیر شیرینیها دانست. -
اینولین
اینولین به پلیمرهای فرو کتوز با درجه پلیمریزاسیون 2تا 60 که توسط پیوندهای فروکتوزیل ( 1-2) β متصل شده اند اطلاق می گردد. -
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی
کاربرد ایزومالت درشکلات - ایزومالت در شکلات از نظر شیرینی نقش شکر را دارد.