اخبار
-
انواع نشاسته های اصلاح شده
انواع نشاسته های اصلاح شده نشاسته هیدرولیز شده Hydrolyzed Starches -
مزایای استفاده از فیبرعملگرا اینولین در صنایع غذایی چیست؟
فیبر محلول اینولین یک فروکتان با پیوندهای بتا 1---˂2 بوده که از ریشه کاسنی با روش استخراج با آب داغ و سپس هیدرولیز آنزیمی بدست می آید.از نقطه نظر ساختمانی اینولین یک اسکلت پلی اکسی اتیلنی بوده که گروه های فروکتوز به آن متصل بوده و گاهی در بخش انتهایی گلوکز متصل شده است.درجه پلیمریزاسیون DP و حضور انشعابات و زنجیره نقش مهمی برروی ویژگی های عملکردی آن دارد.انواع زنجیر بلند ان طعم طبیعی و حلالیت کمتری در آب داشته و DP آن بین 2 تا 60 می باشد.اینولین ها بر حسب گرید وطول زنجیر ، شیرینی 0تا 25% شکر خواهند داشت. -
بتاگلوکان B-Glucan
بتاگلوکان پلیساکارید غیرنشاستهای و محلول در آب است که در دیواره سلولی دانههای غلات مثل جو، یولاف، گندم، چاودار، سورگوم و برنج یافت میشود و همچنین در مخمرها، باکتریها، جلبکها نیز وجود دارد. از لحاظ ساختاری در دانههای غلات، بتاگلوکان متشکل از زنجیرههای خطی با واحدهای بتا D گلوکوپیرانوز است که توسط پیوندهای بتا(3 -1) و بتا(4 -1) به هم متصل شدهاند در حالیکه بتاگلوکان مخمر نانوایی نوع متفاوتی از پیوند را دارا میباشد و از واحدهای بتا(3-1) و بتا(6-1) تشکیل شده است. -
کربنات کلسيم خوراکي
Calcium Carbonate کاربردهاي فراواني در صنايع غذايي و دارويي دارد و خلوص آن جهت مصارف خوراکي بايد 99% باشد. کربنات کلسيم در صنايع غذايي به عنوان پرکننده و filler بسيار مقرون به صرفه مي باشد. -
خمیر مایه
خميرمايه یا مخمر نان در حقیقت توده سلولهاي مخمر ساكارومايسس سرويزيه Saccharomyces Cerevisiae است كه به طور صنعتي و به دو حالت خميرمايه خشك به صورت گرانول و خمیر مایه مرطوب و از ملاس چغند قند توليد ميشود.