اخبار
-
لسیتین
لسيتين مايع خوراكي : لسيتين خوراكي مخلوط پيچيده اي از استرفسفاتيديلهاي نامحلول در استن فسفاتيدها است كه عمدتأ حاوي فسفاتيديل كولين , فسفاتيديل اتانول آمين , فسفاتيديل سرين , و فسفاتيديل اينوزيتول در تركيب با مقادير متفاوتي از تري گليسريدها , اسيدهاي چرب و كربوهيدراتها است كه از دانههاي روغني خوراكي خصوصأ سويا و منابع حيواني مانند زرده تخم مرغ به دست ميآيد و از خميري تا مايع غليظ عسلي ميباشد . -
در مورد مواد اولیه مورد استفاده برای بسته بندی عسل لطفا راهنمایی بفرمایید.
امروزه در اکثر کارخانجات معروف در خارج و داخل کشور از بسته بندی های با ظروف پلاستیکی جهت مربا و عسل استفاده می شود که از مزایای بسیار ویژه آن می توان به موارد ذیل اشار کرد : -
چرا برای انتخاب روغن مناسب در محصول دانستن SFC روغن بسیار مهم است؟
یکی از ویژگی چربیها این است که محتوای جامد چربی در درجه حرارتهای بالا و پایین تغییر می کند. SOLID FAT CONTENT یا SFCدر واقع بیانگر درصد جامد محتوای چربی می باشد. -
برای تولید بستنی صنعتی چه ماشین آلات و تجهیزاتی بکار میرود؟
بستني يك فرآورده شيري و يا از اب ميوه لذيذ ، مطبوع و خوشايند ذائقه است كه در تمام فصول سال مخصوصا بهار و تابستان مصرف كنند گان فراوان دارد ، اگر بستني به نحوه بهداشتي و با رعايت اصول استاندارد تهيه و بسته بندي شود و به دست مصرف كننده برسد ، علاوه بر ايفاي نقش يك فرآيند تفنني ، منبع سر شاري از مواد انرژي زا جهت سوخت و ساز بدن خواهد بود بستني در انواع مختلف به قشر خاصي از جامعه محدود نبوده ، و كليه افراد بخصوص طبقات جوان تر مصرف كنندگان عمده ان محسوب مي شوند. -
فرق وانیلا و وانیلین در چیست؟
وانیلا طعم دهنده طبیعی است که از گیاه ارکیده Vanilla planifoliaبدست می آید . عصاره وانیلا از میوه وانیلا استحصال می شود که پس از فراوری وانیلا طی پروسه ای خاص استحصال می شود. به همین دلیل وانیلا یا همان وانیل طبیعی طعم دهنده ای گران محسوب می شود.