اخبار
-
امولسیفایر نان و کیک
امولسیفایرها زیرمجموعه ای از مواد سورفکتانت یا مواد فعال در سطح هستند که استفاده گسترده ای در محصولات غذایی دارند.ویژگی هیدروفیلیک (آب دوست بودن) و لیپوفیلیک (چربی دوست بودن) امولسیفایرها گاهی به صورت تعادل هیدروفیلیک/لیپوفیلیک (HLB) مطرح می شود. -
ژل کیک یا ژل امولسیفایر
ژل کیک ترکیبات از امولسیفایرها در تهیه کیک هستند که در واقع با هیدراتاسیون و امولسیون کردن انواع امولسیفایرهایی نظیر مونوگلیسیرید ، پلی گلیسرول استر ، پروپیلن گلیکول ، استر ساکاروز و سایر امولسیون کننده ها بدست می آید.ك مي شوند. -
سوربیتان مونو استئارات یا Sorbitan ester
از ترکیب استرهای سوربیتول اسید پالمیتیک و اسید استئاریک و مونو و دی انیدریدهای آنها تشکیل شده اند. نامحلول در آب سرد هستند ولی در آب گرم پخش می شوند. -
CITREM
CITREM می تواند به عنوان امولسیفایر، استابیلایزر و Anti spattering agent در مواد غذایی استفاده شود. -
SMG
Succinylated Mono- & Diglycerides - به عنوان امولسیفایر، دیسپرسیون کننده و Chelator به کار می رود.