اخبار
-
ژلان گام
ژلان E418 هیدروکلوییدی بر پایه باکتری (پسودوموناس الودا)است . صمغ ژلان در غلظتهای کم و در محدوده وسیعی از PH کارایی موثر داشته و ویسکوزیته بالا ایجاد میکند و همین ویژگی باعث شده در صنعت غذا بسیار مورد توجه قرار گیرد.. این صمغ در آب گرم حل میشود و در حضور املاح سدیم، پتاسیم وکلسیم تشکیل ژل میدهد. -
لوکاست بین گام Locust bean gum
صمغ لوبیای لوکاست هیدروکلوییدی است که از درخت ceretonia siliqua معروف به کاروب استحصال می شود. ساختار لوکاست بین گام از گالاکتومان تشکیل شده است و در صنایع غذایی کاربرد گسترده ای دارد. -
صمغ عربی Arabic Gum
صمغ عربی یا Gum Acacia صمغی طبیعی است که از دو گونه آکاسیا به نامهای Acacia senegal ،Acacia seyal استحصال میشود.صمغ عربی از L -آرابينوز ، L- رامنوز ، D -گالاکتوز و D - گلوکرونيک اسيد تشکیل شده است.از صمغ عربی در صنایع غذایی به عنوان استابیلایزر و امولسیفایرها استفاده میشود.باید توجه داشت این صمغ با ژل کننده های دیگر نظیر ژلاتین و آلژینات سدیم سازگار نیست. -
زانتان Xanthan
صمغ زانتان Xanthan یک پلی ساکارید خارج سلولی است که توسط انواعی از باکتری گزانتوموناس تولید می شود .خصوصيات رئولوژيكي ويژه اي دارد و در صنايع مختلف به عنوان پايدار كننده، امولسيون كننده، سوسپانسيون كننده و قوام دهنده كاربرد هاي گسترده اي دارد و به دليل فعاليت B-گالاكتوزيداز در زانتوموناس كامپستريس ، اين باكتري قادر به مصرف لاكتوز به عنوان تنها منبع كربن است در نتيجه با رشد آن در محيط داراي لاكتوز مقدار كمي زانتان و بيو مس توليد مي شود. -
آگار آگارAgar
آگاراز جلبک قرمز دریایی بدست می آید درآب سرد نامحلول و در آب جوش محلول است. قوی ترین ماده سازنده ژل است. ژل آگاراز نوع ترموپلاستیک (برگشت پذیر) می باشد. از آن جایی که تغییرات دما ساختمان آگار را نابود نمی کند پس در تهیه محیط کشت های میکروبی از آن استفاده می شود.