راهنمای فنی محصولات
-
آنزیم های صنعت قند و شکر
آلفا آمیلاز استفاده از آنزیم آلفا آمیلاز در تولید قند و شکر دارای دو ویژگی میباشد: اول آنکه در اواخر دوره بهره برداري و يا در اثر يخبندان، توليد نشاسته در ني زيادتر مي شود و در پروسه بهره برداري، باعث ژلاتينه شدن نشاسته مي گردد. آنزيم آلفا آميلاز، نشاسته را شكسته و مانع ژلاتينه شدن و تأثير گذاري بر پروسه توليد مي شود. -
آلفاآمیلاز
آلفا امیلاز زنجیره کربوهیدراتی نشاسته را در مکانهای تصادفی هیدرولیزکرده و تولید الیگوساکاریدهای کوتاه، مالتوز و گلوکز میکند. آلفاامیلاز قارچی از آسپرژیلوس اوریزه بدست می آید. -
سانست یلو E110
• رنگ زرد شماره سه • سنتزی محلول در اب • نارنجی رنگوبسیار متداول ومعروف • پایدار در مقابل نور وگرما -
تارترازین E102
از رنگهای مونوازو:غیرمجاز • سینتتیک ومحلول در اب • زرد روشن سبزی ان کمتر از کینولین یلواست -
بریلیانت بلو E133
رنگ ابی شماره دو • سنتزی محلول در اب • ابی متمایل به سبز • ترکیبی با کینولین یلو وتارترازین