راهنمای فنی محصولات
-
دی اکسید تیتانیومE171
• رنگدانه سفیدشماره شش -
لیکوپن
• رنگ طبیعی زردشماره 27 -
آناتو
آناتو یک رنگ دهنده طبیعی است و بنابراین میتواند در ترکیبات غذایی مورد استفاده قرار گیرد.آناتو به وجود آورنده رنگ زرد در محصولات غذایی است و به عنوان زعفران مرد فقیر نیز شناخته می شود زیرا میتواند به عنوان ایجاد کننده رنگ زرد زعفران مورد استفاده قرار گیرد. -
کارامل
کارامل دارای انواع مختلف زیراست: شفاف کارامل تهیه شده با سولفیت خالص کارامل تهیه شده با آمونیاک کارامل تهیه شده با سولفیت آمونیاک -
کلروفیل
کلروفیل یک از رنگهای طبیعی مورد استفاده در صنعت غذا میباشد که به دو صورت محلول در آب و محلول در چربی موجود است.در برابر هوا،حرارت،نور و ph اسیدی ناپایدار است و همگی این موارد تاثیر منفی بر روی مقاومت آن دارد.