راهنمای فنی محصولات
-
کشت نگهدارنده
کشت نگهدارنده یا پروتکتیو گروهی از استارترها هستند که دارای سویه های مولد ترکیبات آنتی بیوتیک و نایسین بصورت طبیعی اند که استفاده از این استارترها سبب افزایش ماندگاری محصولات می شود. سویه های موجود در این استارترها شامل لاکتوباسیوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس رامنوسوز است. -
استارترهای پروبیوتیک
استارترهای پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتربیفیدوم ، لاکتوباسیلوس کازیی و پلانتاروم می باشد. سودمندی استارترهای پروبیوتیک ناشی از فعالیت و حضور سلولهای زنده آنها در جهاز گوارش و تاثیرات سلامت بخش بر بدن میباشد. اثر سلامت بخشی پروبیوتیک ها به این دلیل است که پری بیوتیک ها ی موجود، رشد باکتریهای بومی که از پیش در تندرستی و سلامتی نقش داشته اند را تحریک می کند. -
کاربرد مواد اولیه آدامسها و جویدنیها
پر کننده صمغ پایه شامل - کربنات کلسیم - کربنات منیزیم - سیلیکات منیزیم ( تالک 3 ) -
ادویه ها
•Allspice فلفل فرنگی شیرین •Anise رازیانه •Capsicum فلفل قرمز •Caraway )زیره سیاه •Cardamom هل •Cassia کاسیا •Cinnamon دارچین •Clove میخک -
مالتول Maltol
مالتول یک ماده تشدید کننده طعم است با حلالیت اندک در آب، و به صورت طبیعی در کاسنی، کاکائو، قهوه و غلات یافت میشود و بهطور سنتتیک هم ساخته میشود.