نوآوری در صنایع غذایی
-
چند نوآوری بسته بندی در صنعت غذا برای جلوگیری از مصرف پلاستیک
بررسیها نشان میدهند که بشر تاکنون بیش از ۹ میلیارد تن پلاستیک تولید کرده که دفع این حجم از مواد مصنوعی باعث شده که اکثریت آشغالهای موجود در اقیانوسهای سراسر جهان جزو مواد پلاستیکی باشند. -
برگزاری کارگاه نوآوري و توسعه محصول جديد در صنايع غذايي در سومین رویداد ملی اینوتک سلامت
برگزاری کارگاه نوآوري و توسعه محصول جديد در صنايع غذايي در سومین رویداد ملی اینوتک سلامت -
منابع جدید پروتیئن گیاهی توسط ADM روانه بازار میشوند
شرکت ADM سالهای طولانی است که بر روی پروتئین گیاهی کار کرده است. این پروتئینهای گیاهی عمدتا با منشا گندم و سویا بوده اند، اما این شرکت قصد دارد تا از منابع بیشتر پروتئینهای گیاهی در محصولات خود استفاده کند. با برطرف کردن مشکلات طعم و فرمولاسیون موادی مانند نخود و کینوآ، تولیدکنندگان مواد غذایی میتوانند انقلاب بزرگی در صنعت پروتئین گیاهی ایجاد کنند. -
نوشیدنی اکسیر کلاژن قابل جذب و بیوتین
کمپانی Eviva اخیرا نوشیدنی جدیدی با عنوان اکسیر کلاژن Eviva Collagen Elixir که شامل پپتیدهای کلاژن ماهی قابل جذب و بیوتین است را در سه طعم نعناع خیار، سنبل هندی زنجبیل و اسطوخودوس است را وارد بازار کرده است. -
نوآوری در تولید قهوه عربی با طعم کدو تنبل و ادویه
کمپانی Community Coffee محصول جدید خود را تحت عنوان که Pumpkin Pecan Pie که یک قهوه با طعم جدید و نام تجاری جدید است به بازار معرفی کرده است.