راهنمای فنی محصولات
-
گلوتوپیک چیست و چه مزایایی در مقایسه با اندازه گیری گلوتن ایندکس دارد؟
گلوتوپیک ، ابزاری سریع برای آزمایش کیفیت گلوتن، یک شاخص کیفیت و عملکرد کلیدی در صنعت آرد ، نان ، گلوتن، کیک و بیسکوئیت است . خواص گلوتن حیاتی گندم به طور قابل توجهی توسط اجزای آن ، گلوتنین ها و گلیادین ها تعیین می شود. -
بررسی بازار لسیتین در ایران و جهان
لسیتین تجاری E322 در واقع ترکیبی از فسفولیپیدهایی است که عمدتا از سویا و آفتابگردان و ... استخراج می شود و به عنوان یک افزودنی غذایی خاصیت روان کنندگی و امولسیفایری دارد. -
مقایسه عملکرد ژلاتین و آگار آگار اینفوگرافی
آگار یک ماده ژلاتینی است که از جلبک دریایی تهیه می شود.ژلاتین ماده ای بی رنگ و بدون بو است که از کلاژن موجود در داخل استخوان و پوست حیوان ساخته می شود -
ژلان گام
ژلان E418 هیدروکلوییدی بر پایه باکتری (پسودوموناس الودا)است . صمغ ژلان در غلظتهای کم و در محدوده وسیعی از PH کارایی موثر داشته و ویسکوزیته بالا ایجاد میکند و همین ویژگی باعث شده در صنعت غذا بسیار مورد توجه قرار گیرد.. این صمغ در آب گرم حل میشود و در حضور املاح سدیم، پتاسیم وکلسیم تشکیل ژل میدهد. -
لوکاست بین گام Locust bean gum
صمغ لوبیای لوکاست هیدروکلوییدی است که از درخت ceretonia siliqua معروف به کاروب استحصال می شود. ساختار لوکاست بین گام از گالاکتومان تشکیل شده است و در صنایع غذایی کاربرد گسترده ای دارد.