اخبار
-
پرسش و پاسخ های کلیدی درتولید انواع کیک های اسفنجی قسمت اول
برای تولید کیک اسفنجی با کیفیت خوب چند نکته مهم را باید رعایت شود: -
نقش لسیتین در تولید پودرهاي آماده چیست؟
محبوبیت محصولات آماده در میان مصرف کنندگان طی سالهاي اخیر به علت رنج وسیع آنها و همچنین نتایج بهینه به دست آماده پس از بازسازي این محصولات هر روزه بیشتر و بیشتر میگردد. -
چگونه می توان با استفاده از شربت فروکتوز در شیرکاکائو و دسرهای لبنی شکر را کاملا حذف کرد؟
شربت ذرت حاوی فروکتوز 55 % مخلوطی از دو مونوساکارید گلوکز و فروکتوز میباشد که شیرینی معادل شکردارد. پروفایل شیرینی این شیرین کننده به گونه ای است که ضمن تامین شیرینی مطلوب و ملایم، اثرپوشانندگی نسبت به طعم های میوهای یا شکلاتی مورد استفاده در فرمولاسیون دسرهای لبنی از خود نشان نمیدهد. -
چگونه با گزینش یک چربی مناسب بستنی با خواص کیفی مورد نظر را تولید کنیم؟
از نقطه نظر فیچربی نقش مهمی در کیفیت محصول نهایی ایجاد میکند، جایگزین کردن چربی شیر با چربیهای گیاهی تنها برای کاهش هزینه نیست، بلکه چربی گیاهی بافت را بهبود می دهد و با انتخاب چربیهای مختلف راحت تر میتوان خواص کیفی مورد نظر را در بستنی ایجاد کرد. چربی های گیاهی همچنین امکان تعادل محتوای اشباع و غیر اشباع را فراهم می کند و انتخاب چربی گیاهی در جهت کاهش میزان کلسترول محصول نهایی نیز راهکاری موثر است.زیکی، بستنی یک محصول بسیار پیچیده است که انتخاب مواد تشکیل دهنده این محصول بسیار مهم است. -
نگهدارنده مناسب برای نان و محصولات پخت که منشا شیمیایی نداشته باشد را معرفی کنید.
نگهدارنده های متداولی که برای افزایش طول عمر محصولاتی مثل نان، کیک و کلوچه و ... استفاده میشوند عمدتا بر پایه اسید پروپیونیک مثل پروپیونات سدیم و کلسیم هستند. اما اخیرا مردم دنیا دیگر علاقه ای به مصرف اینگونه مواد شیمیایی در این محصولات ندارند.