اخبار
-
ادویه ها
•Allspice فلفل فرنگی شیرین •Anise رازیانه •Capsicum فلفل قرمز •Caraway )زیره سیاه •Cardamom هل •Cassia کاسیا •Cinnamon دارچین •Clove میخک -
خمیر مایه
خميرمايه یا مخمر نان در حقیقت توده سلولهاي مخمر ساكارومايسس سرويزيه Saccharomyces Cerevisiae است كه به طور صنعتي و به دو حالت خميرمايه خشك به صورت گرانول و خمیر مایه مرطوب و از ملاس چغند قند توليد ميشود. -
اسید آسکوربیک VITAMIN C
اسید اسکوربیک یا ویتامین ث ارزش تغذیه ای قابل توجهی دارد. دلیل آن هم این است که ویتامین C یک جز طبیعی غذا می باشد . چون این ویتامین محلول در آب بوده و به راحتی از بدن خارج می شود مصرف آن محدودیت خاصی ندارد. ویتامینC در برابر حرارت و اکسیژن ناپایدار است. -
استویا
گياه استويا شيرين كننده اي کم كالري مي باشد . در دهه 1970 ژاپن اولین کشوري بود که اقدام به پرورش استویا نمود و به عنوان جایگزینی براي شیرین کننده هاي مصنوعی مانند سایکلامات و ساخارین به کاربرد. -
فرق وانیلا و وانیلین در چیست؟
وانیلا طعم دهنده طبیعی است که از گیاه ارکیده Vanilla planifoliaبدست می آید . عصاره وانیلا از میوه وانیلا استحصال می شود که پس از فراوری وانیلا طی پروسه ای خاص استحصال می شود. به همین دلیل وانیلا یا همان وانیل طبیعی طعم دهنده ای گران محسوب می شود.