اخبار
-
تولید میلک شیک (Milk Shake) خرمالو با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا
گروهی از محققین دانشگاه Politècnica de València میلک شیک خرمالو جدیدی را با قابلیت آنتی اکسیدانی بالا تولید نمودند. خرمالو به دلیل دارا بودن تانین و کاروتنویید از منابع مهم آنتی اکسیدانی به حساب می آید. بر طبق آزمایشات صورت گرفته یک عدد از این شیک ها می تواند محتوی مقدار برابر کاروتنویید با یک خرمالو کامل باشد. -
کسب جایزه Innovation Award 2015 کمپانی AAKدر شیرینی وشکلات
کمپانی AAK’s TROPICAO با شعار "انقلاب گرمسیری در تولید شکلات" موفق به کسب جایزه Innovation Award 2015 و Akopastry HP با رویکرد "عملکرد بالا، با مارگارین خمیر Pastry " موفق به کسب جایزه نوآوری در بخش نانوایی شدند. -
کسب جایزه Best Confectionery Innovation2015 کمپانی IOI-Loders Croklaan به خاطر محصول Creamelt
Creamelt اولین روغن تخصصی در صنعت شکلات است که قادر است شکلات های Spread یا گستردنی (شکلات صبحانه خومان)و همچنین انواع مغزیها و فیلینگ های با کیفیت بالا و هزینه پایین را تولید نماید. این روغن مشکل دوفاز شدن در این شکلات ها را از بین برده است. کیفیت بالای کریستالیزاسیون Creamelt همچنین سبب میشود که این روغن را به راحتی در شکلاتهای واقعی تهیه شده از کره کاکائو به کار برد. -
نوشیدنی اکسیر کلاژن قابل جذب و بیوتین
کمپانی Eviva اخیرا نوشیدنی جدیدی با عنوان اکسیر کلاژن Eviva Collagen Elixir که شامل پپتیدهای کلاژن ماهی قابل جذب و بیوتین است را در سه طعم نعناع خیار، سنبل هندی زنجبیل و اسطوخودوس است را وارد بازار کرده است. -
کشت نگهدارنده
کشت نگهدارنده یا پروتکتیو گروهی از استارترها هستند که دارای سویه های مولد ترکیبات آنتی بیوتیک و نایسین بصورت طبیعی اند که استفاده از این استارترها سبب افزایش ماندگاری محصولات می شود. سویه های موجود در این استارترها شامل لاکتوباسیوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس رامنوسوز است.