راهنمای فنی محصولات
-
روغنهای مغز بستنی
بستنی های معمولی(بستنی اقتصادی) 10-8%چربی ولی بستنی های پرمیوم تا 15-20%درصد چربی دارند. یک بستنی خوب فقط با چربیهایی ساخته می شود که پروفایل ذوب مناسبی داشته باشد. -
روغن شکلات صبحانه
روغن شکلات صبحانه یک Spread oil است که تصور می شود بر پایه روغن آفتابگردانی که با فرایند فرکشن تهیه می شود فرموله شده است. این روغن نیازی به تمپرینگ ندارد و با کره کاکائو سازگار است. -
معادل کره کاکائو CBE
معادل کره کاکائو CBE آميزه اي از روغن ايليپ، شي وپالم است که اسيدهاي چرب غالب آن , C16,C18 است. CBE روغني غيرهيدروژنه و غير لوريکي است که از ميوه پالم بدست آمده و توسط تکنولوژي فراکسيون توليد مي شوند -
بهبود دهنده کره کاکائو CBI
بهبود دهنده کره کاکائو یا CBI یکی از جانشینهای کره کاکائو است . بهبود دهنده کره کاکائو cocoa butter improver شباهت زیادی به CBE دارد. -
جایگزين کره کاکائو CBR
Cocoa Butter Replacer یاجايگزين هاي کره کاکائو (CBR) روغنهايي هستند که نيازي به عمليات ندارند.