روغن شکلات صبحانه
تاریخ انتشار:99/09/01

روغن شکلات صبحانه

روغن شکلات صبحانه یک Spread oil است که تصور می شود  بر پایه روغن آفتابگردانی که با فرایند فرکشن تهیه می شود فرموله شده است. این روغن نیازی به تمپرینگ ندارد و با کره کاکائو سازگار است.
 
  • از این روغن برای تهیه شکلات صبحانه و  انواع فیلینگهایی که تحمل حرارتی بالایی دارند استفاده می شود.
  • این روغن به عنوان براق کننده ، پوشش و محافظ بر روی انواع  خشکبار کار برد دارد.

 

ویژگیهای روغن شکلات صبحانه

-          داراي ماندگاري بالا مي باشد ( در مقابل اکسيداسيون)

-          قابليت اسپري کردن/ پمپ کردن

-          کريستال شدن خوب

-          پايداري مناسب (خارج شدن چربي در محصول را کاهش مي دهد).

-          بهبود طعم محصول

کاربرد

-          پرکننده (فيلينگ) مقاوم به حرارت

-          کارايي بالا در شکلات صبحانه

برندهای شناخته شده ای که در ایران سالها استفاده شده است:

 

نظرات کاربران

برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.