راهنمای فنی محصولات
-
روغن پالم
ویژگیهای روغن پالم - اسید چرب غالب : اسید پالمیتیک - مقادیر نسبتا مساوی از اسید چرب اشباع و غیراشباع - تری گلیسریدها عمده : pop(30-40%) و poo(20-30%) - منبع مواد ارزشمندی مانند بتاکاروتن و توکوفرولها -
روغن نارگیل
روغن نارگیل اسید چرب لوریک -
روغن پالم کرنل
روغن پالم کرنل -
روغن شورتنینگ Shortening
اصطلاح روغن شورتنينگ که در ایران به نام روغن صاف قنادی هم معروف است به چربی اطلاق می شود که توانايي در نرم و روان كردن و يا كوتاه كردن ساختار تركيبات غذایی را دارد. مثلا شورتنینگ در ترکیب خمیر نان و شیرینی گلوتن نشاسته را پاره کرده اين عمل منجربه نرم شدن ذرات گلوتن و در نتيجه توليد محصول نرم و با قابليت هوادهي مناسب مي شود. -
روغن روکش بستنی
روکش شکلاتی بستنی شامل 36-32 چربی است. میزان شکلات روکش آغشته شده توسط هر بستنی به عوامل زیر بستگی دارد: دمای بستنی، دمای شکلات، کریستالیزاسیون شکلات و میزان ویبره در طی فرآیند.