افزودنیها
-
اسید سیتریک Citric Acid
اسید سیتریک یا جوهر لیمو در صنایع غذایی به دوشکل مونوهیدرات (آبدار ) و آنهیدروز (خشک) و بصورت پودر کریستال مورد استفاده قرار می گیرد. این اسید یکی از پرکاربرد ترین محصولات در صنایع غذایی است. -
جوش شیرین یا بیکربنات سدیم
در واقع نمک سدیم در ترکیب با اسید کربنیک است که خاصیت قلیایی دارد.. این ترکیب، بیبو و به صورت پودر سفید یا کریستال است. -
پودر بی کربنات آمونیوم یا آمونیاک با کد E530
کاربرد بی کربنات آمونیوم در صنایع پخت - استفاده در خمیرهای با رطوبت پایین : به دلیل بوی نامطلوب آمونیاک در محصولات با رطوبت بالا - تسهیل کننده کار با خمیر