افزودنیها
-
خمیر مایه
خميرمايه یا مخمر نان در حقیقت توده سلولهاي مخمر ساكارومايسس سرويزيه Saccharomyces Cerevisiae است كه به طور صنعتي و به دو حالت خميرمايه خشك به صورت گرانول و خمیر مایه مرطوب و از ملاس چغند قند توليد ميشود. -
دی اکسید سیلیکون E551
کاربرد سیلیکون دی اکسید در صنایع غذایی - به عنوان ضد کلوخه در نمک خوراکی، شکر، سوپهای آماده و خامه های غیر لبنی -
پلی فسفاتها
بیشتر از نوع پلی فسفات سدیم در صنایع گوشت استفاده می شود. پلی فسفات سدیم در کنار کازئین اتصال باندهای چربی وآب را تسهیل نموده وضمن بالا بردن PH آبگیری گوشت WHC را زیاد می کند. -
سدیم اسید پیرو فسفات SAPP
پیرو فسفات با فرمول شیمیایی Na2 H2P2O7 یک ترکیب اسیدی با PH 4 است . این اسید به دلیل تولید گاز کربنیک که در حین عملیات مخلوط کردن، نگهداری خمیر و پخت محصولات خمیری و بیسکویت تولید می کند دارای اهمیت است. -
اسید آسکوربیک VITAMIN C
اسید اسکوربیک یا ویتامین ث ارزش تغذیه ای قابل توجهی دارد. دلیل آن هم این است که ویتامین C یک جز طبیعی غذا می باشد . چون این ویتامین محلول در آب بوده و به راحتی از بدن خارج می شود مصرف آن محدودیت خاصی ندارد. ویتامینC در برابر حرارت و اکسیژن ناپایدار است.