اخبار
-
رستوران تمام اتوماتیک PAZZI یک استارتاپ رباتیک
خالقان این استارت آپ سباسشن روورزو و سيريل؛ ازصنايع غذايى اكيم هستند که پس از هفت سال تلاش بى وقفه قرار است در سال ٢٠١٩ اولين رستوران كاملا اتوماتيك خود را در پاريس با نام پازى( PAZZI) افتتاح كنند. جالب است بدانید -
رنگ سال 2020 چه ره آوردی برای صنعت غذای جهان به همراه دارد؟
پنتون مانند هر سال امسال هم رنگ مورد نظر خود را به عنوان رنگ سال 2020 معرفی کرد. کمپانی Pantone چهارشنبه یعنی شب گذشته رنگ سال 2020 را آبی کلاسیک اعلام کرد که این رنگ سایهای از آسمان غروب را به یادمان میآورد. -
کشت نگهدارنده
کشت نگهدارنده یا پروتکتیو گروهی از استارترها هستند که دارای سویه های مولد ترکیبات آنتی بیوتیک و نایسین بصورت طبیعی اند که استفاده از این استارترها سبب افزایش ماندگاری محصولات می شود. سویه های موجود در این استارترها شامل لاکتوباسیوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس رامنوسوز است. -
استارترهای پروبیوتیک
استارترهای پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتربیفیدوم ، لاکتوباسیلوس کازیی و پلانتاروم می باشد. سودمندی استارترهای پروبیوتیک ناشی از فعالیت و حضور سلولهای زنده آنها در جهاز گوارش و تاثیرات سلامت بخش بر بدن میباشد. اثر سلامت بخشی پروبیوتیک ها به این دلیل است که پری بیوتیک ها ی موجود، رشد باکتریهای بومی که از پیش در تندرستی و سلامتی نقش داشته اند را تحریک می کند. -
کاربرد مواد اولیه آدامسها و جویدنیها
پر کننده صمغ پایه شامل - کربنات کلسیم - کربنات منیزیم - سیلیکات منیزیم ( تالک 3 )