روغنها و چربیها
-
از ‘الف’ تا ‘ی’ روغنها و چربیها و کاربردها آنها دربیکری و بیسکویت
چربیها در دمای محیط، نیمه جامد هستند و در هنگام لمس کردانواع روغنن کم و بیش سفت به نظر می رسد. ولی روغن ها در دمای محیط مایع هستند. -
مارگارین
مارگارین نوعی امولسیون آب در روغن است،با کیفیت ظاهری و ترکیبی مشابه کره که به عنوان جایگزین کره استفاده می شود. -
Non Dairy Creamers کافی کریمر
پودر شیر غیر لبنی که به کافی کریمر هم معروف است محصولی است که از روغن های گیاهی نظیر پالم و سایر روغنهای گیاهی ، گلوکز و برخی امولسیفایرها تهیه میشود و طی فرایند خشک کردن به روش پاششی فراوری و پودر میشود. این محصول با خاصیت کف کنندگی مشابه خامه جایگزین مناسبی برای چربی شیر در انواع قهوه، پودر هات چاکلت و ... می باشد. -
روغن پالم
ویژگیهای روغن پالم - اسید چرب غالب : اسید پالمیتیک - مقادیر نسبتا مساوی از اسید چرب اشباع و غیراشباع - تری گلیسریدها عمده : pop(30-40%) و poo(20-30%) - منبع مواد ارزشمندی مانند بتاکاروتن و توکوفرولها -
روغن نارگیل
روغن نارگیل اسید چرب لوریک