جدیدترین پیشنهادات فروش فودیار (فروشندگان)

98/5/22 فروش کاراگینان106 GPIکانادا ویژه شیرکاکائو و شیرهای طعم دار
سه شنبه, 22 مرداد 1398
  98/5/22 فروش کاراگینان106 GPIکانادا ویژه شیرکاکائو و شیرهای طعم دار                      ... ادامه...
98/05/22 فروش کاراگینان ویژه ژله
سه شنبه, 22 مرداد 1398
98/05/22 فروش کاراگینان ویژه ژله     بازرگان هلدینگ 09122382610 02188584255   09332222135                ... ادامه...
98/05/22 فروش پودر سفیده تخم مرغ
سه شنبه, 22 مرداد 1398
98/05/22 فروش پودر سفیده تخم مرغ  Egg way d یک کمپانی فرانسوی میباشد. پودر سفیده تخم... ادامه...
98/05/22 فروش رنگهای خوراکی طبیعی و سنتتیک
سه شنبه, 22 مرداد 1398
98/05/22 فروش رنگهای خوراکی طبیعی و سنتتیک شرکت وینایاک هندوستان تولید کننده رنگهای... ادامه...
298/5/2 فروش آنتی فوم خوراکی
سه شنبه, 22 مرداد 1398
  98/5/22 فروش آنتی فوم خوراکی  وضعیت سفارش : فروشندهشماره ثابت : 02188170831-0218604362نام کالا... ادامه...
98/5/22 فروش اسید اسکوربیک
سه شنبه, 22 مرداد 1398
  98/5/22 فروش اسید اسکوربیک  *وضعیت سفارش : فروشندهشماره ثابت : 02188170831-0218604362* نام کالا... ادامه...
98/5/22 فروش پودر کاکائوی بنسروپ
سه شنبه, 22 مرداد 1398
  98/5/22 فروش پودر کاکائوی بنسروپ  *وضعیت سفارش : فروشندهشماره ثابت : * نام کالا : پودر... ادامه...
98/5/22 فروش پودر کاکائوی کارگیل
سه شنبه, 22 مرداد 1398
  98/5/22 فروش پودر کاکائوی کارگیل  *وضعیت سفارش : فروشندهشماره ثابت : * نام کالا : پودر... ادامه...
98/5/22 فروش روغن کرم فیلینگ محصول شرکت پریمیوم مالزی
سه شنبه, 22 مرداد 1398
  98/5/22 فروش روغن کرم فیلینگ محصول شرکت پریمیوم مالزی فروش روغن فیلینگ شکلات و کیک... ادامه...
98/5/22 فروش روغن روکش بستنی
سه شنبه, 22 مرداد 1398
  98/5/22 فروش روغن روکش بستنی فروش روغن روکش بستنی محصول شرکت پریمیوم مالزی   سارنگ... ادامه...

جدیدترین پیشنهادات خرید فودیار (خریداران)

98/4/1 نیاز به خرید پروفرمایی نشاسته روکت
شنبه, 01 تیر 1398
  98/0/1 نیاز به خرید پروفرمایی نشاسته روکت   خرید فوری 20 تن نشاسته ترجیحا روکت کد Ch4020... ادامه...

نام سایت: فودیار

تاسیس: اسفند ماه 1390

مالک و بنیانگذار: مریم عطااللهی

ماموریت: ایجاد کسب و کار آسان مواد اولیه غذایی در ایران و منطقه

دامنه ها:   www.foodyar.com

www.foodyar.ir

www.ataolahi.com

جستجو در فودیار

ورود/ ثبت نام رایگان در فودیار

ورود
عضویت

مشاهده اطلاعات بروز رسانی شده سایت تنها با وارد کردن نام کاربری قابل مشاهده است.



FacebookFacebookGoogleGoogleTweetMemeTweetMeme

 

آنزیمهای صنایع لبنیات:

کاربرد آنزیمها در تولیدات مختلف لبنی (به ویژه پنیر سازی) باعث افزایش سرعت تولید، افزایش رطوبت، بازیافت پروتئین، افزایش عطر و طعم و غیره میباشد.

مهمترین آنزیمهای مورد استفاده در این صنعت عبارتند از:

پروتئاز، لیپاز و ترانس گلوتامیناز

 

پروتئاز:

معمولا آنزیم های پروتئاز تولید شده صنعتی حاوی مخلوطی از انواع مختلف پروتئازها هستند و به میزان گسترده ای در صنایع غذایی کاربرد دارند. پروتئازها ابزار قدرتمندی برای اصلاح و بهبود پروتئین های غذایی هستند. این آنزیم ها در بهبود خواص هضم پروتئین ها، بهبود حلالیت، اصلاح خصوصیات عملگری (امولسی فایری، قابلیت اتصال به چربی ها، قابلیت اتصال به آب، قابلیت ایجاد کف، بهبود خواص ژل های پروتئینی) و بهبود طعم و پذیرش کلی، نقش موثری دارند.

بهبود و کنترل شکل گیری عطر در پنیر و محصولات لبنی دیگر از نتایج استفاده از این آنزیم میباشد.

 

لیپاز:

لیپازها گروه بسیار مهمی از آنزیم ها هستند که فسفولیپیدها را به اجزاء مختلفی مانند لیزوفسفولیپیدها، اسیدهای چرب، دی آسیل گلیسرول ها و ... هیدرولیز می کنند. لیپازها معمولا با هدف تولید مولکولهای با خاصیت امولسیفایری استفاده می شوند.

استفاده از لیپازها در تولید پنیر باعث افزایش بازدهی پنیر به دلیل باقی ماندن چربی در لخته می شود.

 

ترانس گلوتامیناز:

اضافه كردن این آنزيم موجب افزايش رطوبت، افزایش راندمان پنيرسازي، بازيافت پروتئين و نسبت رطوبت به پروتئين در پنير میگردد. اضافه كردن ترانس گلوتاميناز بعد از بريدن دلمه موجب دستيابي به ميزان بيشتر نسبت رطوبت به پروتئين خواهد شد. افزودن همزمان ترانس گلوتاميناز و رنين باعث بازيافت مقدار بيشتري پروتئين در پنير گردیده و نهایتا این آنزیم موجب ايجاد شبكه­ای با ريز ساختار متخلخل و فشردگي كمتر خواهد گردید.

مقایسه خصوصیات پنیر لاکتیکی و پنیر آنزیمی

جدیدترین راهنمای فنی محصولات

استارترهای پروبیوتیک
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارترهای پروبیوتیک استارترهای پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،... ادامه...
استارتر نگهدارنده
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارتر نگهدارنده استارترهای نگهدارنده یا پروتکتیو گروهی از استارترها هستند که... ادامه...
کربن بلک خوراکی
یکشنبه, 29 بهمن 1396
کربن بلک رنگ کربن بلک در فرم های پودری و مایع در صنعت غذا،دارو و آرایشی بهداشتی... ادامه...
سولفیتها
شنبه, 28 بهمن 1396
سولفیت ودی اکسید گوگرد • برعلیه تمام اشکال میکروبی• با کاهش pH فعالتر میشود• مانع... ادامه...
بریلیانت بلوE133
شنبه, 28 بهمن 1396
بریلیانت بلوE133 • رنگ ابی شماره دو• سنتزی محلول در اب• ابی متمایل به سبز• ترکیبی... ادامه...

اخبار صنایع غذایی

درباره فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
درباره فودیار   اطلاعات صاحب امتیاز:   نام سایت: فودیار تاسیس: اسفند ماه 1390 مالک و... ادامه...
قوانین و مقررات
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
  قوانین و مقررات   خريدار گرامي •ثبت درخواست خرید در فوديار کاملا رايگان مي باشد.... ادامه...
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار   کاربر گرامی چنانچه نسبت به محتوای این سایت/... ادامه...
نتیجه نظرسنجی کانال فودیار
یکشنبه, 11 آذر 1397
نتیجه نظر سنجی در کانال تلگرام فودیار :مهمترین چالش پیش روی صنایع غذایی در حال... ادامه...
اندر احوالات صنعت غذا
یکشنبه, 11 آذر 1397
اندر احوالات صنعت غذا یه بنده خدایی سوال پرسیده چه ماده اولیه ای  رو جایگزین روغن... ادامه...