نقش چربی ها و روغن ها در مصارف نانوایی
تاریخ انتشار:00/08/08

نقش چربی ها و روغن ها در مصارف نانوایی

در مصارف نانوایی،چربی ها و روغن ها نقش مهمی در بهبود بافت و طعم،لطافت، هوادهی، تخمیر شدن و امولسیون شدن محصول دارند.

برند های مواد غذایی در تلاشند طبق سلیقه مشتریان محصولاتشان را ازگانیک و پایدار تولید کنند. Mintel سال گذشته گزارش کرد که در سطح جهانی یکی از هشت غذای معرفی شده در اروپا ارگانیک بوده است.
Bunge Loaders در اوایل سال جاری اعلام کرد:  که بخش محصولات ارگانیک آن در اروپا در حال رشد می باشد. هم چنین روغن های ارگانیک از آفتابگردان، کانولا، سویا، پالم و نارگیل  را ارئه می دهد.
مدیر بازاریابی Bunge Loaders می گوید: ما از برند ها دعوت کردیم که از دانش و تجربه ما در پردازش روغن و چربی های ارگانیک بهره ببرند.ما می توانیم هر نوع چربی ارگانیک را طبق خواسته ی مشتریان تولید کنیم و از تولید کنندگان می خواهیم در این فرایند نیز شریک باشند.
بیش از نیمی از مصرف کنندگان اروپایی می گویند، که مواد تشکیل دهنده آشنا و شناخته شده در تصمیم گیری ما برای خرید محصول دخیل هستند. تقریبا از هر 4نفر نیز یک نفر معتقد است که برچسب مواد غذایی ساده تر در خرید آنها تاثیر گذار می باشد.

 

نظرات کاربران

برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.