امولسیفایر لاکتم Lactic Acid Ester of Mono- & Diglycerides of Fatty Acid که با E772b شناخته می شود دارای کاربردهای زیر است:
- LACTEM پایدارکننده کریستالهای آلفا در چربی است.
- LACTEM مورد استفاده در تاپینگها، شورتنینگها و کیک قرار می گیرد که سبب افزایش هوادهی و پایداری کف و حباب می شود.
- لاکتم باعث افزایش استحکام خمیر ، افزایش حجم ، بهبود ساختار ، بافت نرم و جلوگیری از بیاتی می شود.
- در روکشهای کیک غیر لبنی سبب بهبود پایداری امولسیون و جلوگیری از جداسازی فاز روغن و آب می شود.
- قوام شیر و خامه های شیر را افزایش می دهد.
- در خامه های قنادی سبب افزایش هوادهی و مقاومت خامه می شود.
- لاکتم در روغن شورتنینگ های مورد استفاده در کیک و محصولات بیکری سبب افزایش هوادهی و پایداری حبابهای خمیر می شود.