LACTEM
تاریخ انتشار:99/09/15

LACTEM

 امولسیفایر لاکتم   Lactic Acid Ester of Mono- & Diglycerides of Fatty Acid که با E772b  شناخته می شود دارای کاربردهای زیر است:

- LACTEM پایدارکننده کریستالهای آلفا در چربی است.

-  LACTEM مورد استفاده در تاپینگها، شورتنینگها و کیک قرار می گیرد که سبب افزایش هوادهی و پایداری کف و حباب می شود.

- لاکتم باعث  افزایش استحکام خمیر ، افزایش حجم ، بهبود ساختار ، بافت نرم و جلوگیری از بیاتی می شود.

- در روکشهای کیک غیر لبنی سبب بهبود پایداری امولسیون و جلوگیری از جداسازی فاز  روغن و آب می شود.

- قوام شیر و خامه های شیر را افزایش می دهد.
- در خامه های قنادی سبب افزایش هوادهی و مقاومت خامه می شود.
- لاکتم در روغن شورتنینگ های مورد استفاده در کیک و محصولات بیکری سبب افزایش هوادهی و پایداری  حبابهای خمیر  می شود.