اخبار
-
LACTEM
- LACTEM پایدارکننده کریستالهای آلفا در چربی است. - LACTEM مورد استفاده در تاپینگها، شورتنینگها و کیک قرار می گیرد که سبب افزایش هوادهی و پایداری کف و حباب می شود. -
Sodium stearoyl lactylate (SSL)E481
کلسیم و سدیم استئاروئیل لاکتیلات ها نمک هایی هستند که در اثر واکنش بین اسید لاکتیک و اسید استئاریک تولید می شوند . ا -
DATEM
Diacetyl TartaricAcid Esters of Mono‐ and Diglycerides (DATEM) E472 -
چرا برای انتخاب روغن مناسب در محصول دانستن SFC روغن بسیار مهم است؟
یکی از ویژگی چربیها این است که محتوای جامد چربی در درجه حرارتهای بالا و پایین تغییر می کند. SOLID FAT CONTENT یا SFCدر واقع بیانگر درصد جامد محتوای چربی می باشد. -
برای جلوگیری از دوفاز شدن شکلات صبحانه چه باید کرد؟
Chocolate Spread یا شکلات صبحانه طیف گسترده ای از شکلات ها را شامل می شود که خاصیت گسترش پذیری و مالشی دارد .معروفترین برند شکلات صبحانه در دنیا نوتلا است که بسیار محبوب کودکان است .