مزایای استفاده از فیبرعملگرا اینولین در صنایع غذایی چیست؟
تاریخ انتشار:99/09/25

مزایای استفاده از فیبرعملگرا اینولین در صنایع غذایی چیست؟

فیبر محلول اینولین یک فروکتان با پیوندهای بتا 1---˂2 بوده که از ریشه کاسنی با روش استخراج با آب داغ و سپس هیدرولیز آنزیمی بدست می آید.از نقطه نظر ساختمانی اینولین یک اسکلت پلی اکسی اتیلنی بوده که گروه های فروکتوز به آن متصل بوده و گاهی  در بخش انتهایی گلوکز متصل شده است.درجه پلیمریزاسیون DP  و حضور انشعابات و زنجیره نقش مهمی برروی ویژگی های عملکردی آن دارد.انواع زنجیر بلند ان طعم طبیعی و حلالیت کمتری در آب داشته و DP  آن بین 2 تا 60 می باشد.اینولین ها بر حسب گرید وطول زنجیر ، شیرینی 0تا 25% شکر خواهند داشت.

  • اینولین دارای طعم ملایم و خنثی ،بدون هیچ پس طعمی می باشد.
  • هنگامی که در آب یا هر مایع آبی دیگری مخلوط می شود شبکه ژل سه بعدی تولید شده درنتیجه ساختار خامه ای ایجاد  می کند که جایگزین مناسب چربی خواهد بود.
  • این فیبرهای محلول موجب تحریک باکتری های مفید روده بزرگ شده ،عملکرد دستگاه گوارش را بهبود داده ضمن اینکه فرآورده های پری بیوتیک حاصل می کند.
  • کاهش خطر ابتلا به دیابت و کنترل کننده قند خون می باشد.
  • اینولین می تواند سطح هورمون های مرتبط با تنظیم اشتها را تعدیل کرده و منجر به احساس سیری و کنترل کننده وزن می باشد.
  • اینولین قابلیت دسترسی به کلسیم را فراهم کرده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
  • بهبوددهنده بافت در انواع محصولات بویژه فرآورده های لبنی می باشد.
نظرات کاربران

برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.