اخبار
-
کسب جایزه Best Confectionery Innovation2015 کمپانی IOI-Loders Croklaan به خاطر محصول Creamelt
Creamelt اولین روغن تخصصی در صنعت شکلات است که قادر است شکلات های Spread یا گستردنی (شکلات صبحانه خومان)و همچنین انواع مغزیها و فیلینگ های با کیفیت بالا و هزینه پایین را تولید نماید. این روغن مشکل دوفاز شدن در این شکلات ها را از بین برده است. کیفیت بالای کریستالیزاسیون Creamelt همچنین سبب میشود که این روغن را به راحتی در شکلاتهای واقعی تهیه شده از کره کاکائو به کار برد. -
روغن روکش بستنی
روکش شکلاتی بستنی شامل 36-32 چربی است. میزان شکلات روکش آغشته شده توسط هر بستنی به عوامل زیر بستگی دارد: دمای بستنی، دمای شکلات، کریستالیزاسیون شکلات و میزان ویبره در طی فرآیند.