اخبار
-
Beneo از کاهش قند و غنیسازی سیروپ با فیبر در جهت سلامتی مصرف کنندگان پشتیبانی میکند.
Beneo با تولید مواد اولیه کاربردی، از کاهش قند و غنیسازی فیبر در جهت سلامتی حمایت میکند. شکر یک عامل خطر برای بیماریهای قلبی عروقی محسوب میشود و به همین دلیل برندها از ترکیبات کاربردی برای بهبود اعتبار سلامت محصولات خود استفاده میکنند. -
پرسش و پاسخ های کلیدی در مورد نحوه استفاده از پکتین در صنعت غذا
پایداری پکتین در محلول چقدر است؟ پکتین HM پایداری عالی در همه دماها و در محدوده pH 2.5 تا 4.5 نشان می دهد. در pHبالاتر از 4.5 به دلیل حذف بتا، پکتین به سرعت تجزیه می شود. در pH کمتر از 3.5، پکتین نسبتاً در برابر گرما پایدار است. اضافه کردن شکر به سیستم می تواند پایداری را بهبود بخشد. -
آینده ای تـلخ در انتـظار بازار شیرینی و شکلات
قیمـت مواداولیـه غذایـی طـی یـک سـال گذشـته نوسـانات زیـادی داشـته؛ از قیمت شـکر و قنـد گرفتـه تـا آرد و گندم. اخیـرا هـم تصمیـم گرفتـه شـده کـه شـکر از بخـش معافیتهـای مالیاتـی کنـار گذاشـته شـود تـا تولیدکننـدگان آن نیــز مالیــات بپردازند. -
آنزیم های صنعت قند و شکر
آلفا آمیلاز استفاده از آنزیم آلفا آمیلاز در تولید قند و شکر دارای دو ویژگی میباشد: اول آنکه در اواخر دوره بهره برداري و يا در اثر يخبندان، توليد نشاسته در ني زيادتر مي شود و در پروسه بهره برداري، باعث ژلاتينه شدن نشاسته مي گردد. آنزيم آلفا آميلاز، نشاسته را شكسته و مانع ژلاتينه شدن و تأثير گذاري بر پروسه توليد مي شود. -
مزایای استفاده از فیبرعملگرا اینولین در صنایع غذایی چیست؟
فیبر محلول اینولین یک فروکتان با پیوندهای بتا 1---˂2 بوده که از ریشه کاسنی با روش استخراج با آب داغ و سپس هیدرولیز آنزیمی بدست می آید.از نقطه نظر ساختمانی اینولین یک اسکلت پلی اکسی اتیلنی بوده که گروه های فروکتوز به آن متصل بوده و گاهی در بخش انتهایی گلوکز متصل شده است.درجه پلیمریزاسیون DP و حضور انشعابات و زنجیره نقش مهمی برروی ویژگی های عملکردی آن دارد.انواع زنجیر بلند ان طعم طبیعی و حلالیت کمتری در آب داشته و DP آن بین 2 تا 60 می باشد.اینولین ها بر حسب گرید وطول زنجیر ، شیرینی 0تا 25% شکر خواهند داشت.