اخبار
-
نوآوری در محصول سس تند چگونه می تواند باشد؟
علاقه به مصرف چاشنیهای تند در دنیا رو به افزایش است.سس خردل و چیلی از جمله سسهای پر طرفدار دنیاست. 9 برند سس تند در زیر آورده شده که بهتر است به خلاقیت و بسته بندی آن توجه شود. -
خردل
دانه خردل یک دانه روغنی با پروتئین بالااست گونه هاي وحشی شناخته شده اي در آمریکا و کانادا دارد و دارای خواص امولسیفایری، پایدارکنندگی و آنتی اکسیدانی می باشد. مصرف خردل نه تنها به عنوان یک طعم دهنده بلکه به منظور بهبود خواص فیزیکی , شیمیایی و ماندگاری محصولات مختلف غذایی افزایش یافته است به همین دلیل، شناخت خصوصیات عملکردی خردل و کارایی های مختلف آن در صنعت غذا ضروری به نظر می رسد.