اخبار
-
آنتی فوم خوراکی
آنتی فوم خوراکی یا ضد کف خوراکیE900 موادی هستند که برای کاهش یا حذف کف در فرآیندهای تولید مواد غذایی استفاده میشوند. این مواد در صنایع مختلفی مانند تولید لبنیات، نوشیدنیها، قند و شکر، و برخی فرآیندهای تخمیری کاربرد دارند. -
نقش چربی ها و روغن ها در مصارف نانوایی
در مصارف نانوایی،چربی ها و روغن ها نقش مهمی در بهبود بافت و طعم،لطاف،هوادهی،تخمیر شدن و امولسیون شدن محصول دارند. -
وانیل
وانیل طعم دهنده است که در طیف وسیعی از مواد غذایی همچون کیکهاوکلوچه ها،شکلاتها ، انواع بستنیها ونوشیدنیها کاربرد دارد. دانه وانیل،میوه یک نوع ارکیده بالا رونده است که این دانه ها را پس از فراوری تخمیر میکنند عصاره وانیل را از دانههای آن استخراج می کنند. به دلیل قیمت بالای وانیل ومنابع محدود آن نوع سنتتیک آن یعنی"وانیلین"متداولتراست.وانیلین به صورت طبیعی در چوب ، لیگنین وپوست سیب زمینی و... وجود دارد ودارای عطر بیشتری از وانیل وعصاره وانیل است وبه همین دلیل هم در صنعت بیشتر استفاده می شود. -
ناتامایسین
ناتامایسین یا پیماریسین(E235) یکی از انواع نگه دارنده های طبیعی صنعت غذا میباشد که از کشت میکروبی استرپتومایسس ناتالنسیس تحت یک فرایند کنترل شده تخمیر حاصل میشود. -
اریتریتول Erythritol
یک قند الکلی است که کالری آن تقریباصفر است. این قند الکلی توسط تخمیر میکروبی کربوهیدراتها بوجود می آید بنابراین یک قند طبیعی می باشد.